Modele de suvuri
y posteado en Sin categoría

[…] 3. Peugeot 5008 4. Skoda Kodiaq 5. BMW X3 6. Jaguar F-Pace 7. Volvo XC90 8. Peugeot 3008 9. Skoda Karoq 10. Tesla Model XDacia Duster a fost Omisa DIN Top, INSA britanicii s-au simtit Datori sa-i ofere o mentiune specială.

“E una dintre cele mai ieftine Masini de PE Piata si poate fi grozava pentru cineva care nu-si permite un modèle Land Rover. Versiinaire cu tractiune integrala nu e chiar rea PE Off-Road, Dar nici nu face FATA unor trasee mai GRELE “, au scris britanicii, potrivit Best Ride. […] PE locul trei apare singurul SUV électrique DIN clasament, Tesla Model X în varianta de Top, P100D, ce dezvoltă 611 CP și accelerează pana la 100 km/h în 3, 1 secunde. Suzuki s-a remarcat dans Lumea auto ca un foarte bun constructeur de Masini usoare, ASA ca relativ Masivul Vitara se Bucura de un Consum de 4 l/100 km. modelul este un SUV compact usor de condus, confortabil si, fara legatura cu eficienta, cu un sistem 4×4 de foarte buna calit Mangé. Modelul Kadjar de la Renault este identique DIN Punct de (chiar si la capitolul Motor) Cu Nissan Qashqai, ASA ca nu e deloc o surpriza ca se comporta in aceiasi parametri la Decker consumului si eficientei. Modelul Elegant Crossland X oferă inovație cu opțiuni de la afișaj PE parbriz și NUMERIQUE Video pentru marșarier la 180 ° pana la frânare de Urgenţă automată, toate acestea fiind concereputation pentru a face Conducerea în oráš mai simplă. Modelul Citroen C4 cactus se concentreaza PE simplitate si lipsa de greutate, ASA ca nu e de mirare ca ocupa prima pozitie dans acest clasament. Modelul Qashqai de la Nissan este in Alta clasa decat masinile de PE primele trei pozitii, CEEA CE inseamna ca un Consum de 3, 8 l/100 km este cu adevarat impresionant.

Dacă anul trecut, producătorii Germani (includem aici și mărcile Care le aparțin, Bentley și Land Rover) monopolizau întreg Clasamentul, în 2018 americanii DAU tonul. Segmentul SUV-urilor a crescut extrem de mult in ultimii Ani, iar Marii constructori de automobile nu au l`altceva de facut decat sa se conformeze. Astfel au aparut fel de fel de astfel de modele, in diferite forme si marimi. Chuck Norris, Super-Erou în reclama la Noul Fiat Ducato locului 2 in acest Top e ocupat de suedezii de la Volvo, Cu Al Lor foarte reusit Model XC60, in timp ce ultimul Local podiumului II Revine le Revine francezilor de la Peugeot, Cu modelul 5008. Designul, Dinamica de conducere și versatilitatea au crescut popularitatea SUV-urilor. Autovehiculele SUV și crossover de la Opel îmbină designul îndrăzneț cu inovația, Siguranţa inteligentă și Aventura. Găsește-l PE al tău. E important de rétinut, INSA, ca acest clasament se concentreaza PE eficienta la Consum un modèle fiecarui.

Ca datele inseamna si o Economie in costurile de zi cu Zi, depinde si de Sofer si de Modul acestuia de a conduce. SUV-urile nu mai au doar rolul de Indicator al statutului; în prezent, spațiul, stilul și flexibilitatea le-au transformationnelle în autovehiculele perfecte pentru orice Familie activă. SUV-ul sau crossover-UL a devenit, de fapt, inlocuitorul masinii standard de Familie, ASA ca au evoluat si cerintele: o Dinamica mai buna, interioare moderne si, nu in ultimul rand, Economie de combustibil. Marii producatori au raspuns cu aplomb, iar cele mai Economice SUV-URI de astazi sunt comparabile ca eficienta cu masinile de MIC litraj. Cu o atitudine Offroad și tracțiune integrală opțională, Insignia Country Tourer se achită de Sarcini.

Compartir este contenido...
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone
Los Comentarios están cerrados.